петък, 18 ноември 2011 г.

"Саут Парк" продължава до 2016 г.!




"Саут Парк" продължава до 2016 г.!

СЪЗДАТЕЛИТЕ ТРЕЙ ПАРКЪР И МАТ СТОУН
СА СЪГЛАСНИ ДА ПРОДЪЛЖАТ С КУЛТОВАТА ПОРЕДИЦА ОТ ОРИГИНАЛНИ ЕПИЗОДИ
ДО СЕЗОН 20




Трей Паркър и Мат Стоун сключиха нов договор с "COMEDY CENTRAL" да продължат най-дълго задържалия се сериал на канала - "Саут Парк". Новината бе обявена на 16 ноември от директора на "COMEDY CENTRAL" Мишел Ганилес. Договорът за три допълнителни сезона гарантира, че хитовият сериал, носител на награди "Еми" и "Пийбоди", ще продължи с оригиналните си епизоди до 2016 г. и до знаменития 20-ти сезон. Паркър и Стоун ще продължат да пишат, режисират и редактират всеки епизод на "Саут Парк", както правят от премиерата на сериала през 1997 г.

"Сборната гениалност на Мат и Трей няма граници.", казва Ганилес. "Седмица след седмица, сезон след сезон те не спират да изненадват и радват феновете на "Саут Парк", както и всички нас в "COMEDY CENTRAL". Развълнувани сме, че приключенията на Стан, Кайл, Кени и Картман ще продължат и през 2016 г."

"COMEDY CENTRAL" е наш дом вече 15 години и обичаме да работим там.", казват Паркър и Стоун. "Саут Парк" е удоволствие и нямаме търпение да правим още."

"Саут Парк", който наскоро бе избран за "Най-велик Анимационен Сериал" в допитване, проведено от "Entertainment Weekly", средно бе гледан от 3,5 млн. зрители на епизод по време на последния сезон. Като сериалът бе най-гледаното предаване по телевизията сред мъжете на възраст 18-24 год. в праймтайма на сряда, както и най-гледаното предаване по канала сред възрастните от 18-49 год., възрастните от 18-34 год., възрастните от 18-24 год., мъжете от 18-34 год. и мъжете от 18-24 год. в праймтайма на сряда. Сериалът има близо 35 млн. фена във Facebook, което го прави най-харесвания сериал на канала, както и третия най-харесван сред всички телевизии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар