сряда, 25 април 2012 г.

Сезон 16 | Епизод 06 | Тайни

ТАЙНИТЕ НА ЕПИЗОД
"НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ХОДЯ ДА СЕ СПУСКАМ ПО ТРОЛЕЙ"

  • Целият епизод, както и заглавието му, пародират тв поредицата "Не биваше да съм жив".
  • Ерик Мейърс е посочен като разказвач във финалните надписи на епизода; той е разказвачът в "Не биваше да съм жив".
  • Това е третият епизод, който засяга предаване на "Animal Planet". Предишният беше "Джулпакабра" от този сезон, а първият - "Whale Whores" от сезон 13.
  • Изображения от експлозията на космическата совалка Чалънджър се виждат по време на спомените на Кайл за това "колко куца може да бъде една маршрутка". Думата за совалка и маршрутка в английски език е една и съща - "shuttle".
  • Игралната сцена е заснета на пристанище "Марина дел Рей" в Лос Анджелис.
  • Актьорите, изпълняващи ролите на момчетата по време на игралната възстановка, са: Майкъл Зазарино в ролята на Стан, Брандън Хардести в ролята на Картман, Илай Билднър в ролята на Кайл и Джош Берън в ролята на Кени.
  • Това е вторият епизод от този сезон след "Фейт Хилване", който включва игрална сцена.
  • Момчетата са единствените завръщащи се персонажи, които имат роли с реплики в епизода.
  • Това е вторият епизод с документален характер досега. Първият беше "Crippled Summer".
  • Смъртта на Кени е първата за сезона.
  • Картман изглежда отново се е върнал към християнството, тъй като се подиграва на Кайл, че е евреин в сцената с възстановката. В епизод "Джулпакабра" беше казал, че вече е юдаист.
  • Докато Картман дефекира от яхтата, ясно могат да бъдат видени маркучът, от който излизат фекалиите му, и ръката, която държи маркуча.
  • Епизодът бележи първото появяване на г-н Ханки след епизоди "200" и "201". Въпреки това той не говори с истинския си глас в този епизод, също така е показан само на снимки и като истинско изпражнение.
  • Ето и какво написа Брандън Хардести, който изигра Картман в игралния откъс от епизода, във форума на комедийния сайт Something Awful:
Мениджърът ми ме изпрати на това прослушване. Отидох с колата до South Park Studios в Кълвър Сити и се явих на прослушването, обадиха ми се още същия ден. Една част заснехме още преди месец. Всички се спукахме от смях по време на снимките. Сцената, в която Кени казва "Майната ти, Картман!", ме разсмиваше почти всеки път. Трудно беше да се държиш сериозно.
Мат и Трей са точно толкова готини колкото си мислите, че и повече. Хареса им заснемането на сцената и се смееха през цялото време. Когато Мат ни видя за пръв път в костюмите и ни се представи, каза "Това е толкова нелепо. Това е толкова глупаво, мамка му. Много ми харесва."
Сцената заснехме на яхтата на бащата на Трей. Запознахме се с човешкото въплъщение на Ранди Марш. Страшно готин човек.
След няколко седмици получихме обаждания да направим малко презаснемания. Тъй като правят всичко в последния момент, имаше някои промени в сюжета. Мат ни обясни, че са написали игралния откъс, преди да са написали всичко останало от епизода.
Ако може да бъде добавено нещо, мога да ви уверя, че Мат и Трей все още обожават да правят сериала и също така и двамата бяха изключително развълнувани от този откъс. Искаха да бъде голяма изненада за феновете, затова не можехме да пишем във Facebook или Twitter за него. В края на деня с останалите актьори си направихме снимка с целите костюми, заедно с Мат и Трей. Ще си я сложа в рамка възможно най-скоро.
Готин факт: Exif информацията на снимката показва, че тя е направена на 8 март 2012 г., което е една седмица преди началото на сезон 16.

4 коментара:

  1. Това е вторият епизод, който засяга предаване на "Animal Planet", първият беше "Джулпакабра".

    Е тука бъркаш, епизода дето пародираха "Сий Шепърд" и се срешнаха с тези от "Дейнжъръс Катч"? И това всичко са продукций на Дискавари която е собственик на Анимал!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за наблюдателността! Грешката е оправена.

      Всъщност правилните имена на предаванията, които епизод "Whale Whores" oсмива, са "Whale Wars" ("На война за китовете") и "Deadliest Catch" ("Смъртоносен улов"). Като наистина и двете поредици са собственост на "Дискавъри Къмюникейшънс", но само "Whale Wars" се излъчва по "Анимъл Планет", "Deadliest Catch" се излъчва по "Дискавъри ченъл".

      Изтриване
  2. И аз се извинявам за правописа и неспазването на названията но на 10 бири съм така, следобедният сън реши проблема. :) Благодаря.

    ОтговорИзтриване